Tapahtumat

Hae mukaan Vaikuttamiskoulutukseen!

Oletko kiinnostunut tuomaan esille pitkäaikaissairaille ja vammaisille tärkeitä asioita alueesi päätöksenteossa? Kiinnostaako yleisiin asenteisiin ja mielikuviin vaikuttaminen?

Vaikuta ja vakuuta-koulutuksessa tutustutaan aiheeseen luentojen ja harjoitusten avulla sekä kuullaan lisää vaikuttamisesta Satakunnassa.

Koulutus järjestetään la 12.10 ja 9.11. klo 10–15.30 Scandic Porissa, Itsenäisyydenkatu 41. Tila on esteetön ja käytössä on lepohuone. Koulutuspäivät, lounas ja kahvit ovat maksuttomia osallistujille ja henkilökohtaisille avustajille. Matkakulut korvataan ennalta sovitusti.

Kolutukseen voivat hakea Satakunnan alueen  AVH-, epilepsia- ja neuroyhdistysten jäsenet. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Valinnoissa huomioidaan kiinnostus aiheeseen ja innostus vaikuttamistyöhön koulutuksen jälkeen. Hakiessa sitoudut osallistumaan kumpaankin koulutuspäivään.

Ilmoittautuminen ja ohjelma Epilepsialiiton verkkosivuilla epilepsia.fi/tapahtumat. Ilmoittautuminen 16.9. mennessä. Lisätiedot: Projektityöntekijä Vuokko Mäkitalo, p. 040 921 0975, vuokko.makitalo@epilepsia.fi. Koulutus toteutetaan Aivoliiton, Epilepsialiiton ja Neuroliiton yhteistyönä

Logo